Bröllopsdagen

 • Vigsel

  Glömminge kyrka

  Vigseln äger rum den 4 juli klockan 14.00 i Glömminge kyrka, Glömminge Öland. 

  Parkering finns utanför kyrkan, samt på andra sidan 136:an vid Glömminge skola. Tänk på att bron och Öland är mycket trafikerat på sommaren när ni planerar er restid. 

 • Bröllopsfest

  Ekerum Resort

  Efter vigseln blir det middag och fest på Ekerum Resort, Gårdsvägen 22, Borgholm. 

  Efter vigseln i kyrkan beger ni er på egen hand till Ekerum Resort. Det är en kort körsträcka på 9 kilometer. 

  Vi hoppas så klart på att så många av våra gäster som möjligt vill bo över på Ekerum! För er som planerar att bo över rekomenderar vi att ni först gör en snabb incheckning i receptionen. Styr sedan er kosa mot bröllopsfesten i Champagnebaren i Gula huset bredvid receptionen. Där möts ni av vår toastmaster och toastmadame som hälsar er välkomna till mingel och brudens skål strax efter klockan 16.00.

  Efter middagen blir det fest fest fest med dans dans dans!!

  Om man inte övernattar på Ekerum kan man fråga i receptionen om hjälp med att boka taxi, alternativt se på Kalmarläns trafiks hemsida för busstider både söder och norr ut. 

 • Övernattning på Ekerum

  Ett bra alternativ

  Vi rekommenderar övernattning på Ekerum Resort. Då kan ni också äta frukost med oss dagen efter mellan klockan 9.00-10.30. 

  Ekerum Resort erbjuder olika boendeformer, där man också kan bo flera personer i samma lägenhet. Vi har reserverat rum till våra gäster natten mellan 4-5 juli. Uppge våra namn vid bokningen så erhåller ni rabatt för bröllopsnatten. Rummen för lördagen är reserverad för våra gäster fram till den 30 april. Vill man bo över från fredagen till lördagen eller från söndagen till måndagen rekommenderar vi att man bokar detta snarast. Vi har reserverat några rum från fredag till måndag så fråga om dessa rum om ni önskar bo fler nätter. Vid bokning ska betalning av vistelsen erläggas inom 10 dagar. 

  Kontaktuppgifter till Ekerum Resort: telefon 0485-80 000 eller info@ekerum.com 

  Ett tips till er med barn: Om det är svårt att bo borta från barnen är ett alernativ att boka ett premiumrum där både barn och medföljande barnvakt kan ha det gott medan ni vuxna roar er på bröllopsfesten!

 • Klädkod

  Kavaj

  Han: Kostym, två eller tredelad, i valfri färg. Skjorta, och slips eller fluga. Finsko. 

  Hon: Klänning, kjol, dress, eller byxdress i det finare slaget, men inte aftonblåsa. Undvik bära helsvart, helvitt eller helrött. 

 • Toastmaster och Toastmadame

  Alexander och Malin

  Brudgummens bror Alexander och brudens syster Malin kommer hålla i trådarna under vår stora dag. 

  För er som önskar förgylla vår dag med tal, sång eller något spexigt, ber vi er vänligen kontakta vår toastmaster och toastmadame på förhand via madeleneochmarkus2020@gmail.com 

 • Barn

  Barn är härliga, men den här dagen vill vi främst fira med er vuxna vänner. Barn är välkomna att övernatta med er (se mer under övernattning). 

  Ammande barn samt syskonbarn är välkomna.